Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka
Meny
Sök

Hyr utrustning

För dig som åker skidor ett par veckor om året är det optimalt att hyra utrustning. Vi anpassar utrustningen efter dina behov och den väntar hos skiduthyrningen när du kommer fram.

Om du är osäker på exakt storlek för skidor eller pjäxor är det enkelt att byta när du hämtat utrustningen. Vi erbjuder även hyrkläder för att du ska slippa frysa i backen, du hyr kläderna i skidhyran när du är på plats.

Öppettider:
Alla dagar- 08.45-19.15
24/12- 08.45-15.15

Öppettider under öppningshelgen:
16/12- 08.45-19.15
17/12- 08.45-19.15
18/12- 08.45-15.30

 

 

 

Många fördelar att hyra utrustning

Är det nära inpå ankomst – gör som Björn och boka utrustningen via vår mobilsajt.

Hyr din utrustning online – mer tid i backen

Boka snabbt och enkelt utrustningen hemifrån via vårt onlinesystem. Då slipper du stå i kö för att hämta utrustningen och får mer tid i backen. Uthyrning finns både på torget i Branäs by och på Branäsberget, du väljer uthämtningsställe i samband med bokningen.

Tips!

Om du bokar skidor för hela boendeperioden och minst 4 dagar i förväg, så kör vi ut utrustningen gratis till boendet – och du kan kasta dig ut i pisten direkt efter incheck.

Utkörning av utrustning

Om du bokar skidor för hela boendeperioden och minst 4 dagar i förväg, så kan du även boka gratis utkörning och få utrustningen utkörd till boendet – och du kan kasta dig ut i pisten direkt efter incheck.

För utkörning gäller ankomstdagarna torsdag och söndag och till boende i direkt anslutning till anläggningen. Boka utkörning samtidigt som du bokar boende.

Multihyra – testa olika skidor

Vill du åka på flera sätt under din skidsemester? Branäs erbjuder multihyra till alla alpina skidpaket. Det innebär helt enkelt att du kan byta fritt mellan olika typer av utrustning, från skidor till snowboard eller tvärtom. Våga testa något nytt!

Gruppbokning

Är ni 20 personer eller fler? Kontakta Gruppbokningen via telefon eller e-post så hjälper vi till på bästa sätt!

Telefonbokningen öppnar kl. 09:00 imorgon
Väder
Pister
0/30
Liftar
0/21
Webbkamera
Snödjup
0cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
3km
Längdspår
0/27,5km