Älgen 28

Information

Boende: Älgen 28
Mycket smakfullt inredd stuga med stort allrum med kök, rejäla sovrum och braskamin. Boendet är på 150 kvm och har 11 bäddar fördelat på fem sovrum. Det finns 2 WC/dusch samt bastu.

Allrum
I det ljusa, öppna allrummet finns braskamin, soffgrupp och TV. Den nya vardagsrumsdelen upp i nock är på 24 kvm och har braskamin. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Härligt öppet kök med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåning finns tre sovrum; ett sovrum med dubbelsäng, ett rum med en familjesäng och ett rum med en våningssäng. På loftet finns två sovrum med två enkelsängar i varje rum. Soffa finns på loftet.

Badrum
Bastu finns i boendet, samt två WC och duschar. Tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt
Stor altan med härlig utsikt. Hallen är även utbyggd och har bra plats för pjäxor m.m. Det finns en bänk som du kan nyttja för att bekvämt ta på och av dina pjäxor.
Pjäxtork, torkskåp och låsbart skidförråd.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Det är obligatoriskt slutstäd på detta boende. Kostnaden ingår inte i hyran utan tillkommer på priset. RUT-avdrag kan sökas. Om kostnaden inte finns med på första fakturan kommer det en ny.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på Älgen