Älgen 37B

Information

Boende: Älgen 37b
Rymlig och smakfullt inrett sutterränghus med stort allrum med kök och braskamin. Boendet är på 230 kvm och har 14 bäddar fördelat på fem sovrum. Det finns fyra st WC, tre st duschar samt bastu/relax.

Allrum
I det ljusa, öppna allrummet finns matplats, soffgrupp och braskamin. Det finns även en sällskapshörna på våning 2 där man kan umgås och se ut över anläggningen.

Kök
Härligt öppet kök med bl.a. 2 st kylskåp och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På våning ett finns ett sovrum med en dubbelsäng och ett rum med två våningssängar. Övre plan har två sovrum med en dubbelsäng i vardera rummet samt ett sovrum med två våningsängar.

Badrum
På markplan finns en toalett. En våning upp finns bastu/relax där ni kan koppla av efter en dag i backen. Här finns två st dusch/WC. På övre plan finns dusch/WC.

Övrigt
Huset är byggt 2019 och och ligger intill barnområdet. Här kan man sitta på den härliga uteplatsen och se ut över anläggningen. På markplan/ i källaren finns ett rum med pingisbord och soffa. Tvättmaskin och torktumlare. Fritt WiFi (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.)

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på Älgen