Älgkronan 2

Information

Boende: Älgkronan 2
Rymlig och smakfullt inredd stuga med stort allrum med kök, rejäla sovrum och braskamin. Boendet är på 150 kvm och har 12 bäddar fördelat på fem sovrum. Två extra sovplatser i bäddsoffa på loftet. Det finns 2 WC/dusch samt bastu.

Allrum
I det ljusa, öppna allrummet finns braskamin och soffgrupp. Stort TV-rum på övre plan. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Härligt öppet kök med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåning finns två sovrum; ett sovrum med familjesäng (med plats för tre personer) och ett sovrum med en dubbelsäng. På loftet finns tre sovrum; ett rum med en familjesäng och två rum med en dubbelsäng i vardera rummet. Bäddsoffa med två extra sovplatser finns också på loftet.

Badrum
Bastu finns i boendet, samt två WC och duschar. Tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt
Altan finns. Torkskåp och låsbart skidförråd. Motorvärmare.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på Älgkronan