Älgkronan 3

Information

Boende: Älgkronan 3
Rymlig och smakfullt inredd stuga med stort allrum med kök, rejäla sovrum och braskamin. Boendet är på 155 kvm och har 12 bäddar fördelat på fem sovrum. Det finns 2 WC/dusch samt bastu.

Allrum
I det ljusa, öppna allrummet finns braskamin och soffgrupp. TV-rum på övre plan. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Härligt öppet kök med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåning finns tre sovrum; ett sovrum med dubbelsäng och två sovrum med en familjesäng (med plats för tre personer/säng) . På loftet finns två sovrum; ett rum med våningssäng och ett rum med dubbelsäng.
Badrum
Bastu finns i boendet, samt två WC och dusch.

Övrigt
Altan. Torkskåp och låsbart skidförråd.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på Älgkronan