Älgkronan 4

Information

Boende: Älgkronan 4, Kronborgen
Rymlig och smakfullt inredd stuga med stort allrum med kök, rejäla sovrum och braskamin. Boendet är på 250 kvm och har 20 bäddar fördelat på sex sovrum. Det finns 3 st WC och duschar samt en rymlig bastu.

Allrum
Stort allrum på nedre plan med soffgrupp, braskamin och TV. Allrum på övre plan med soffgrupp och TV.

Kök
Härligt öppet kök med bl.a.3 st kyl/frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns ett sovrum med en våningssäng och en enkelsäng samt ett sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng. På övre plan finns fyra sovrum; ett rum med en dubbelsäng och en loftsäng (två bäddar), ett rum med en dubbelsäng och en våningssäng, ett rum med två våningssängar samt ett rum med en dubbelsäng. Det finns TV i tre av sovrummen.

Badrum
Bastu finns i boendet, samt tre st WC och duschar. Tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt
Stor altan på ca 50 kvm. Groventré med torkrum för kläder och pjäxor. Golvvärme i hela huset. Låsbart skidförråd. Stugan byggs under 2019 och bilder presenteras så snart det är möjligt under hösten.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Det är obligatoriskt slutstäd på detta boende. Kostnaden ingår inte i hyran utan tillkommer på priset. RUT-avdrag kan sökas. Om kostnaden inte finns med på första fakturan kommer det en ny.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på Älgkronan