Älgkronan 5

Information

Boende: Älgkronan 5
Rymlig och smakfullt inredd stuga med stort allrum med kök, rejäla sovrum och braskamin. Boendet är på 212 kvm och har 19+2 bäddar fördelat på sju sovrum. Det finns 3 WC/dusch samt bastu.

Allrum
Stort allrum på övre plan med braskamin och TV. Biljardrum på nedre plan. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Härligt öppet kök med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåning finns två sovrum; ett sovrum med våningssäng och ett sovrum med en dubbelsäng. I biljardrummet finns en bäddsoffa med plats för två personer. På övre plan finns fem sovrum; ett rum med en familjesäng och en våningssäng, två rum med dubbelsäng, ett rum med en våningssäng samt ett rum med två våningssängar.

Badrum
Bastu finns i boendet, samt tre WC och dusch. Tvättmaskin.

Övrigt
Stor altan samt balkong. Två torkskåp och låsbart skidförråd.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på Älgkronan