Älgkronan 6

Information

Boende: Älgkronan 6
Rymlig och smakfullt inrett suterränghus med stort allrum med kök, rejäla sovrum och braskamin. Boendet är på 190 kvm och har 12 bäddar fördelat på sex sovrum. Det finns fyra st WC, fyra st duschar samt bastu/relax.

Allrum
I det ljusa, öppna allrummet finns matplats, soffgrupp och braskamin. Det finns även ett stort TV-rum på markplan. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Härligt öppet kök med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På markplan finns ett sovrum med två enkelsängar. Övre plan har två sovrum med en dubbelsäng i vardera rummet, ett sovrum med två enkelsängar samt ett sovrum med en våningssäng. På loftet finns en dubbelsäng. Bäddsoffa finns.
Badrum
På markplan finns bastu/relax där ni kan koppla av efter en dag i backen. Här finns två st dusch/WC. På övre plan finns dusch/WC och på loft finns en dusch/WC.

Övrigt
Härlig uteplats med utsikt över skidområdet. Två torkskåp, tvättmaskin, torktumlare och låsbart skidförråd.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på ÄlgkronanBild på Älgkronan