Älgtjuren

Information

Boende: Älgtjuren
Lyxig stuga på 210 kvm, med 22 bäddar. Bottenvåning med 3 sovrum, allrum med köksdel. Relaxavdelning med stor bastu och 3 st duschar samt två separata toaletter och duschar. Torkskåp, kabel TV. Övervåning med fyra sovrum samt en WC/dusch.

Allrum
Stort allrum med braskamin, soffgrupp och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det stora köket i Älgtjuren är planerat för att många både ska kunna vistas och äta där. Köket är utrustat med bl.a 2 st varmluftsugnar och 1 induktioshäll, 2 st kylskåp, 2 st diskmaskiner, kombinationsugn micro/ugn , brödrost, kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Det finns sju sovrum i huset. I två sovrum på nedre plan finns dubbelsängar, i ett sovrum finns två enkelsängar och en tv. På andra våningen finns fyra sovrum med fyra bäddar/rum.

Badrum
Älgtjuren har tre WC, fem duschar, bastu, två torkskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt
Frysskåp i tvättstuga. Dataprojektor finns. Boendet har en rymlig altan. Torkskåp och låsbart skidförråd.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Det är obligatoriskt slutstäd på detta boende. Kostnaden ingår inte i hyran utan tillkommer på priset. RUT-avdrag kan sökas. Om kostnaden inte finns med på första fakturan kommer det en ny.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på ÄlgenBild på Älgen