Apartment 14

Information

Boende: Apartment 14 Placering: Hus 1, våning 2

Denna lägenhet i Apartment är på 65 kvm och har 6+2 bäddar. Här har man satsat på smakfull inredning och mysiga sällskapsytor för trevliga stunder tillsammans. Här finns kök, badrum, allrum och ett sovrum. För extra bekvämlighet under semestern finns diskmaskin och tvättmaskin i boendet.

Allrum
I allrummet finns en hörnsoffa, en bäddbar soffa, en fåtölj, två soffbord samt TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.
Kök
Köket är utrustat med kyl/frys, spis, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Tre våningssängar finns i sovrummet. Här finns även en TV och en fåtölj.
Badrum
I badrummet finns WC, handfat, dusch samt tvättmaskin. För barnfamiljens bekvämlighet även ett vägghängt skötbord. Badrummet är renoverat 2015.
Övrigt
Till den här lägenheten hör en balkong. Skidorna förvaras i ett skidskåp på entreplanet och för att torka skidkläderna finns ett torkskåp i förrådet i anslutning till lägenheten. Där finns även pjäxvärmare för 6 par pjäxor. Hiss finns i byggnaden.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på Apartment