Apartment 18

Information

Boende: Apartment 18 Placering: Hus 2, markplan

Vår minsta lägenhetstyp i Apartment på 50 kvm. Just denna lägenhet har badrum, sovrum, loft, kök och allrum. Lägenheten är totalrenoverad 2018 med öppen planlösning mellan allrum och kök och är mycket fräsch och luftig

Allrum
Allrummet har en bäddbar soffa och soffbord. Bäddmadrasser och madrasskydd förvaras i soffans schäslong som också är ett förvaringsutrymme. Extra kuddar och täcken finns i förvaringsutrymmet under loftet och allrummets TV-vägg. TV om 46 tum med anslutning till kabel-tv finns.
Kök
Köket har en öppen planlösning gentemot allrummet och erbjuder en känsla av stor rymd med gott om plats för att umgås. Det finns ett stort matsalsbord med sittplats för sex personer. Köket är utrustat med kylskåp, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Alla vitvaror är från 2018.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I sovrummet (utan dörr men med draperi) finns en våningssäng med två bäddar, nattduksbord och krokar för att hänga av kläder.
På det platsbyggda loftet i allrummet finns två sängar, nattduksbord och klädkrokar.
Badrum
I badrummet finns WC, handfat, tvättmaskin, avlastningsbänk, torkskåp, städskåp och dusch. Badrummet är renoverat 2015 och tvättmaskin har installerats 2018.
Övrigt
Till den här lägenheten hör en uteplats där man kan njuta av vårsolen. Det är dock INTE TILLÅTET att gå ut och in med pjäxor via altandörren. Pjäxor ska inte bäras inomhus (då de kan repa golven) men kan förvaras i hallen på avsedd plats med golvskydd. Skidor ska förvaras i ett skidskåp på entréplanet och för att torka skidkläderna finns ett torkskåp i lägenheten. Hiss finns i byggnaden. Lägenheten har totalrenoverats under sommaren och hösten 2018.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på Apartment