Apartment 23

Information

Boende: Apartment 23 Placering: Hus 2, våning 1

Denna lägenhet tillhör den största lägenhetstypen i Apartment och är på 81 kvm samt har 8 bäddar. Lägenheten har tre sovrum och ett allrum med TV samt soffa. I lägenheten finns ett stort kök samt WC/dusch.

Allrum
Allrummet har en bäddbar soffa, ett soffbord samt TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det rymliga köket är utrustat med kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns tre sovrum; i sovrum 1finns två våningssängar, i sovrum 2 finns en våningssäng, i sovrum 3 finns en våningssäng (ingen dörr).

Badrum
I badrummet finns WC, handfat och dusch. Badrummet är renoverat 2015.

Övrigt
Till den här lägenheten hör en balkong eller terrass där man kan njuta av vårsolen. Skidorna kan förvaras i ett skidskåp på entreplanet och för att torka skidkläderna finns ett torkskåp i lägenheten. Hiss finns i byggnaden.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på Apartment