Apartment 35

Information

Boende: Apartment 35 Placering: Hus 2, våning 3

Denna lägenhet i Apartment är på 65 kvm och har 6+2 bäddar. Här finns kök, badrum, allrum och ett sovrum. För extra bekvämlighet under semestern finns diskmaskin i boendet.

Allrum
I allrummet finns en soffa, en bäddbar soffa, ett soffbord samt TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Köket är utrustat med kyl och frys, induktionshäll och ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
En dubbelsäng och två våningssängar finns i sovrummet.
Badrum
I badrummet finns WC, handfat, dusch samt tvättmaskin. Badrummet är renoverat 2015.

Övrigt
Till den här lägenheten hör en balkong eller terrass. Skidorna kan förvaras i ett skidskåp på entreplanet och för att torka skidkläderna finns ett torkskåp i förrådet i anslutning till lägenheten. Där finns även pjäxvärmare för 6 par pjäxor. Hiss finns i byggnaden. Lägenheten totalrenoveras inför vintersäsongen 2018/2019.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på Apartment