Apartment 5

Information

Boende: Apartment 5 Placering: Hus 1, våning 1

Denna lägenhet i Apartment är på 65 kvm och har 6+2 bäddar. Lägenheten är nyligen renoverad. Här finns kök, badrum, allrum och ett sovrum. För extra bekvämlighet under semestern finns diskmaskin i boendet.

Allrum
I allrummet finns en bäddbar soffa, 2 fällbara fåtöljer, soffbord samt 65 tum Smart-TV med Netflix och Telias digitala TV-utbud. Hela boendet har tillgång till WI-FI.

Kök
Köket är utrustat med kyl och frys, spis med varmluftsugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Sovrummet har en dubbelsäng och två våningssängar.

Badrum
I badrummet finns WC, handfat, dusch och torkskåp. Badrummet är renoverat 2015.

Övrigt
Till den här lägenheten hör en balkong eller terrass. Skidorna kan förvaras i ett skidskåp på entreplanet och för att torka skidkläderna finns ett torkskåp i lägenheten. Hiss finns i byggnaden. Den här lägenheten har även ett extra låsbart förråd i anslutning till hissen. Där kan du förvara skidor, pjäxor, barnvagn, pulkor eller mountainbike.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på ApartmentBild på Apartment