Aspen 1

Information

Boende: Aspen 1
Här har man satsat på smakfull inredning och stora sällskapsytor för trevliga stunder tillsammans. Boendet har 8 bäddar fördelat på fyra sovrum samt en extra bädd i bäddsoffa på loftet. I det rymliga boendet på Aspen finns ett härligt allrum med braskamin, ett välutrustat kök samt bastu. Boendet har golvvärme och låsbart skidförråd.

Allrum
Det öppna allrummet har en braskamin, soffa, soffbord och TV. På övre plan finns ett separat TV-rum. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det välutrustade köket har bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenplan finns tre sovrum; ett med dubbelsäng och två med en våningssäng/rum. På loftet finns ett sovrum med dubbelsäng. I TV-rummet på finns även en bäddsoffa med en extra sovplats.

Badrum
I boendet finns två WC och två duschar. Bastu finns.

Övrigt
Samtliga boenden på Aspen har altan. Detta boende har en vedeldad badtunna (bokas och betalas via telefonbokningen eller i receptionen). Torkskåp och pjäxtork. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det TILLÅTET att ha husdjur.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på Aspen