Aspen 24

Information

Boende: Aspen 24
Här har man satsat på smakfull inredning och stora sällskapsytor för trevliga stunder tillsammans. Boendeytan är på 115 kvm och stugan har nio bäddar fördelat på tre sovrum. I det rymliga boendet på Aspen finns två härliga allrum (varav ett med braskamin), ett välutrustat kök samt bastu. Boendet har golvvärme och låsbart skidförråd

Allrum
Det öppna allrummet på bottenplan har en braskamin, soffa och soffbord. Allrummet på loftet har rymlig soffa och ett soffbord. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det välutrustade köket har bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns två sovrum; ett med en dubbelsäng och ett med en familjesäng med plats för tre personer. På loftet finns ett sovrum med en dubbelsäng och två enkelsängar.

Badrum
I boendet finns två WC och två duschar. I ett av badrummen finns även bastu. Tvättmaskin.

Övrigt
Samtliga boenden på Aspen har altan. Torkskåp. Fritt WiFi (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.)Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på Aspen