Aspen 28

Information

Boende: Aspen 28
Sutteränghus med fulltimmrat övre plan, smakfull inredning och stora sällskapsytor för trevliga stunder tillsammans. Boendet har 11 + 1 bäddar fördelat på fyra sovrum. I det rymliga boendet på Aspen finns ett härligt allrum med tak i nock och braskamin, ett välutrustat kök samt bastu. Boendet har golvvärme och låsbart skidförråd

Allrum
Det öppna allrummet har en braskamin, soffa, soffbord och TV.
Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det välutrustade köket har bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost.


Diskmaskin finns.

Sovrum
På entréplan (övre plan) finns två sovrum; ett med dubbelsäng och ett med en familjesäng med plats för tre personer. På nedre plan finns två sovrum; ett sovrum med dubbelsäng och ett större sovrum med två våningssängar. Alla sovrum är inredda med garderober. I det större sovrummet finns även bäddsoffa och TV.

Badrum
I boendet finns två WC/dusch. I badrummet på nedre plan finns även bastu.

Övrigt
I hallen på nedre plan finns ordentlig förvaring som pjäxställ, hylla för hjälmar, krokar för upphängning av skidkläder och annat.
Samtliga boenden på Aspen har altan. Tvättmaskin och torkskåp finns. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet på nedre plan.
Fri WiFI med 100Mb.


Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på Aspen