Aspen 43B

Information

Boende: Aspen 43b, Lirypa
Mysig, smakfullt inredd stuga i två våningar. Det är på 98 kvm och 10+1 bäddar fördelade på 4 sovrum kök och allrum. På bottenvåningen finns kök, allrum och på loftet finns sovrummen.

Allrum
I allrummet finns braskamin, soffa, soffbord samt TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns fyra sovrum, alla belägna på loftet. I två sovrum finns det dubbelsäng och i två sovrum finns det familjesäng med plats för tre personer. Det finns också ett litet TV-rum på loftet.

Badrum
Två WC, en dusch och bastu. En WC finns på loftet. Det finns även torkskåp.

Övrigt
Altan/balkong finns. Golvvärme finns på nedervåningen. Skidförråd finns i anslutning till stugan.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på Aspen