Aspen 44

Information

Boende: Aspen 44
Här har man satsat på smakfull inredning och stora sällskapsytor för trevliga stunder tillsammans. Boendet har 13+2 bäddar fördelat på fem sovrum. I det rymliga boendet på Aspen finns ett härligt allrum med braskamin, ett välutrustat kök samt bastu. Boendet har golvvärme på nedervåningen. Låsbart skidförråd.

Allrum
Det öppna allrummet har en braskamin, soffa, soffbord och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det välutrustade köket har bl.a. kyl och frys, två spisar med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåning finns ett sovrum med dubbelsäng. På övervåningen finns ett sovrum med dubbelsäng. I de övriga tre sovrummen finns familjesängar med plats för tre personer. I TV-rummet finns en bäddsoffa med två extrabäddar.

Badrum
I boendet finns två WC/dusch. I ett av badrummen finns även bastu. Tvättmaskin och torkskåp finns i anslutning till stugan.

Övrigt
Samtliga boenden på Aspen har altan. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet. Fritt internet finns detta boende.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på Aspen