Aspen 53

Information

Boende: Aspen 53
Mysigt och rymligt fristående timmerhus på 133 kvm. Stugan är smakfullt inredd och har kök och två allrum, samt bastu. 9+2 bäddar fördelade på 4 sovrum.

Allrum
I allrummet på bottenvåningen finns soffa, fåtölj, soffbord, TV och braskamin. På övre plan finns ett allrum med bäddsoffa, soffbord och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns fyra sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng finns på bottenvåningen. På övervåningen finns ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med en familjesäng (med plats för tre personer) och ett rum med en våningssäng. Bäddsoffa med plats för två personer finns i TV-rummet på övervåningen.

Badrum
Ett badrum på nedervåningen med WC, dusch och bastu. På övervåningen finns en separat WC.

Övrigt
Samtliga boenden på Aspen har altan. Tvättmaskin finns. Golvvärme finns på nedervåningen. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Torkskåpet installeras i december 2018.Fritt WiFi (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.)


Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på Aspen