Aspen 54

Information

Boende: Aspen 54, Storodde
Här har man satsat på smakfull inredning och stora sällskapsytor för trevliga stunder tillsammans. Boendet har 10 ordinarie bäddar fördelat på fyra sovrum. I det rymliga boendet på Aspen finns ett härligt allrum med braskamin, ett välutrustat kök samt bastu. Litet TV-rum på övre plan. Låsbart skidförråd.

Allrum
Det öppna allrummet har en braskamin, soffa, soffbord och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det välutrustade köket har bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåning finns ett sovrum med dubbelsäng. På loftet finns tre sovrum; i det ena rummet finns en dubbelsäng och i de två andra rummen finns det en familjesäng (150 cm bred nere) i vardera rummet.

Badrum
I boendet finns två WC och en dusch. Bastu finns.

Övrigt
Samtliga boenden på Aspen har altan. Tvättmaskin, torkskåp och skidförvaring finns i ett förråd i anslutning till boendet. Bredvid denna stuga finns en mysig grillkåta som man som gäst får använda. Ved ingår ej.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på Aspen