Aspen 56

Information

Boende: Aspen 56
Här har man satsat på smakfull inredning och stora sällskapsytor för trevliga stunder tillsammans. Boendet har 12 bäddar fördelat på fyra sovrum. I det rymliga boendet på Aspen finns ett härligt allrum med braskamin, ett välutrustat kök samt bastu. Boendet har golvvärme och låsbart skidförråd.

Allrum
Det öppna allrummet har en braskamin, soffa, soffbord och TV. Stort TV-rum på loftet. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det välutrustade köket har bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåning finns två sovrum; ett sovrum med en våningssäng och ett sovrum med en dubbelsäng. På loftet finns ett sovrum med en dubbelsäng och två enkelsängar samt ett sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng. i det rymliga TV-rummet på loftet finns också en enkelsäng och en bäddsoffa (140 cm bred).

Badrum
I boendet finns två WC/dusch. I ett av badrummen finns även bastu. Tvättmaskin.

Övrigt
Samtliga boenden på Aspen har altan. Torkskåp och pjäxtork. Fritt WiFi (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.)
Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på Aspen