Aspen 59

Information

Boende: Aspen 59, Tiur.
Mysigt och rymligt fristående timmerhus på 133 kvm. Stugan är smakfullt inredd och har kök och två allrum, samt bastu. 10 bäddar fördelade på 4 sovrum.

Allrum
I allrummet på bottenvåningen finns soffa, soffbord, TV och braskamin. På övre plan finns ett allrum med soffa, soffbord och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns fyra sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng finns på bottenvåningen. På övervåningen finns två sovrum med en familjesäng i varje rum och ett rum med en dubbelsäng.

Badrum
Ett badrum på nedervåningen med WC, dusch och bastu. På övervåningen finns en separat WC.
Övrigt
Samtliga boenden på Aspen har altan. Tvättmaskin finns. Torkskåp finns ej. Golvvärme finns på nedervåningen. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Fritt wifi.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på Aspen