Aspen 64

Information

Boende: Aspen 64
Boendet ligger precis vid pisten och har en härlig utsikt mot dalen och Klarälven. Här har man satsat på smakfull inredning och stora sällskapsytor för trevliga stunder tillsammans. Boendet har 13 bäddar fördelat på fem sovrum, samt ett TV-rum med bäddsoffa. I det rymliga boendet på Aspen finns ett härligt allrum med braskamin, ett välutrustat kök samt bastu och ett stort omklädningsrum. Boendet har golvvärme i hela huset och låsbart skidförråd.

Allrum
TV-rum på nedre plan med sittgrupp, bord och TV. Även en bäddsoffa. Mysigt allrum på andra våningen. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det välutrustade köket har bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.
Två diskmaskiner finns.

Sovrum
På bottenvåning finns tre sovrum; ett sovrum med två våningssängar, ett sovrum med familjesäng och ett sovrum med en dubbelsäng. TV-rum med en bäddsoffa. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med våningssäng.

Badrum
I boendet finns två WC/dusch samt en separat WC. Bastu och tvättmaskin finns.

Övrigt
Samtliga boenden på Aspen har altan. Torkskåp och pjäxtork samt låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet. Ej lämplig för allergiker, ägare har hund (dock "allergivänlig"). WiFi finns (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.)
Se mer om Aspen 64 på www.aspen64.se

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på AspenBild på Aspen