Aspenterrassen - stor

Information

Bekväma och välutrustade lägenheter på 82 kvm. Lägenheterna har 10 ordinarie bäddar fördelat på fyra sovrum. Kök och vardagsrum har en trevligt öppen planlösning i anslutning till balkong/terrass. Det finns två badrum med bl.a bastu.

Allrum I det öppna allrummet finns en bäddsoffa med två bäddar, soffbord och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök Det välutrustade köket har bl.a. kyl och frys, diskmaskin, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.

Sovrum I ett sovrum finns dubbelsäng, i ett sovrum finns två enkelsängar, i ett sovrum finns en våningssäng och i det fjärde sovrummet finns två våningssängar.

Badrum I boendet finns två WC och två duschar. I ett av badrummen finns även bastu. Golvvärme i badrummen.

Övrigt Boendet har balkong/terrass. Torkskåp finns. Hiss. Skidförråd finns i anslutning till boendet. Två stolpar (230 V, 10 A) för laddning av elbilar finns vid området.


Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

I detta boende är det TILLÅTET att ha husdjur.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på AspenterrassenBild på Aspenterrassen