Bävern 2

Information

Boende: Bävern 2
I Bävernområdet finns mysiga timmerstugor med fyra lägenheter i varje hus. Bävern 2 ligger i nära anslutning till barnbacken och har ett extratillbyggt soldäck i västerläge vilket innebär fina solmöjligheter. Stugan har 8+2 bäddar och är på 51 kvm fördelat på två sovrum, storstuga med kök och hall, sovloft, badrum med bastu samt låsbart skidförråd.

Allrum
Köksmöbler, bäddsoffa (2 bäddar) och soffbord i allrummet. Nya golv från 2018 på nedervåningen. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Köket är renoverat och tillbyggt i vinkel 2018 med fullstor varmluftslugn och kokhäll, separat mikrovågsugn, stort kyl-

Fakta

Länkar

Bilder

Bild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på BävernBild på Bävern