Björnen 45

Information

Boende: Björnen 45
Charmig stuga med utsikt över Branäsbergets västsida. Stugan har 6 bäddar och boendeytan är på hela 70 kvm. Slappna av framför braskaminen eller njut av utsikten från allrummet på loftet. I boendet finns tre sovrum samt allrum och kök.

Allrum
Allrummet har en braskamin, hörnsoffa och soffbord. På loftet finns också ett mysigt allrum med en soffa och fåtölj. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Köket har bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost

Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåning finns två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med en våningssäng.
På andra våningen finns ett sovrum med två enkelsängar.

Badrum
I boendet finns WC/dusch och bastu. Tvättmaskin och torktumlare finns.

Övrigt
Boendet har altan i sydväst. Torkskåp finns ej. Skidförråd finns i anslutning till boendet.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på BjörnenBild på Björnen