Göpoxen

Information

Boende: Lohyllan 55, Göpoxen
Stort rymligt hus för den lilla konferensen eller för flerfamiljssemester. Stort allrum för umgänge och mysiga kvällar framför braskaminen. Koppla gärna av i relaxrummet efter skiddagen. Stuga på 210 kvm med 22 bäddar fördelade på 7 sovrum. I boendet finns även kök samt 3 WC, 5 duschar.

Allrum
Det öppna vardagsrummet inbjuder till mysiga stunder tillsammans. Här finns soffa, braskamin och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det stora köket är planerat för att många både ska kunna vistas och äta där. Det är utrustat med bl.a två spisar med ugn, två kylskåp, två diskmaskiner, frysskåp, mikrovågsugn, brödrost och många andra kökshjälpmedel.

Diskmaskin finns.

Sovrum
Det finns sju sovrum i huset. I de tre sovrummen på nedre plan finns det dubbelsängar. På övervåningen finns fyra sovrum. Två har en våningssäng och två enkelsängar. De andra två sovrummen har två våningssängar.

Badrum
Boendet har två WC, fem duschar och ett relaxrum. En av WC är på övervåningen.

Övrigt
Boendet har OBLIGATORISK SLUTSTÄD. Altan finns. Torkskåp och tvättmaskin finns i boendet. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet. DVD och dataprojektor.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Det är obligatoriskt slutstäd på detta boende. Kostnaden ingår inte i hyran utan tillkommer på priset. RUT-avdrag kan sökas. Om kostnaden inte finns med på första fakturan kommer det en ny.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på Lohyllan