Illern 10

Information

Boende: Illern 10
Boende med öppen modern planlösning, perfekt för mysiga vinterkvällar tillsammans. Stugan är på 120 kvm med 8+2 bäddar fördelade på 4 sovrum. I boendet finns även ett stort kök samt ett allrum med braskamin och bäddsoffa.


Allrum
Det öppna vardagsrummet inbjuder till sköna kvällar efter hårda skiddagar. Här finns soffa, braskamin och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det stora köket har många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare och brödrost.

Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har åtta bäddar fördelat på fyra sovrum. På nedervåningen ligger tre sovrum, ett med dubbelsäng och två rum med våningssängar där underslafen är 120 cm bred. Det fjärde sovrummet ligger på loftet och har en dubbelsäng. Det finns också ett TV-rum på loftet där det också finns en bäddsoffa.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en bastu.

Övrigt
Boendet har en stor altan i sydostläge. Torkskåp, tvättmaskin och torktumlare finns i boendet. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet. Pjäxtork och motorvärmare finns.
Stugan är ej lämplig för pälsdjursallergiker eftersom stugägaren har hund.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på Illern