Illern 3

Information

Boende: Illern 3
Boende med öppen modern planlösning, perfekt för mysiga vinterkvällar tillsammans. Stugan är på 120 kvm med 12 bäddar fördelade på 5 sovrum. I boendet finns även ett stort kök samt ett allrum med braskamin och soffa.

Allrum
Det öppna vardagsrummet inbjuder till sköna kvällar efter hårda skiddagar. Här finns soffa, braskamin och TV med Blu-ray spelare. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det stora köket har många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har tolv bäddar fördelat på fem sovrum. På nedervåningen ligger tre sovrum, ett med Tempur dubbelsäng och två rum med familjesängar. Det fjärde och femte sovrummet ligger på loftet och har en dubbelsäng respektive fyra enkelsängar.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en bastu.

Övrigt
Boendet har genomgående golvvärme och altan. Torkskåp och tvättmaskin finns i boendet. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet. Två stycken tripp-trapp barnstolar finns.
Stugan är extrautrustad med eluttag för motorvärmare och egen WiFi. Stugan har ett fantastiskt läge med närhet till slalombacken. Ski In - Ski Out. Kör ner till backen från dörren.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på Illern