Illern 31

Information

Boende: Illern 31
Boende med öppen modern planlösning, perfekt för mysiga vinterkvällar tillsammans. Stugan är på 170 kvm med 12+1 bäddar fördelade på 7 sovrum. I boendet finns även ett stort kök samt ett allrum med braskamin och soffa.


Allrum
Det öppna vardagsrummet inbjuder till sköna kvällar efter hårda skiddagar. Här finns soffa, braskamin och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det stora köket har många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare och brödrost.

Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har tolv bäddar fördelat på sex sovrum. På nedervåningen ligger två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. På övervåningen finns fem sovrum, ett med två enkelsängar, tre med dubbelsängar och ett med en bäddsoffa.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en bastu.

Övrigt
Boendet har altan. Torkskåp, torktumlare och tvättmaskin finns i boendet. Fritt WiFi (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.)Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på Illern