Illern 4

Information

Boende: Illern 4
Boende med öppen modern planlösning, perfekt för mysiga vinterkvällar tillsammans. Stugan är på 109 kvm med 10 bäddar fördelade på 4 sovrum. I boendet finns även ett stort kök samt ett allrum med braskamin.

Allrum
Det öppna vardagsrummet inbjuder till sköna kvällar efter hårda skiddagar. Här finns soffa, braskamin och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det stora köket har många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare och brödrost.

Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har tio bäddar fördelat på fyra sovrum. På nedervåningen ligger tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med våningssängar. Det fjärde sovrummet ligger på loftet och har fyra enkelsängar.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en bastu.

Övrigt
Stugan har altan och ett fantastiskt läge med närhet till slalombacken. Ski In - Ski Out. Kör ner till backen från dörren.
Boendet har genomgående golvvärme. Torkskåp finns i boendet. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på Illern