Illern 41

Information

Boende: Illern 41
Boende med öppen modern planlösning, perfekt för mysiga vinterkvällar tillsammans. Detta parhus är på 90 kvm med 8 bäddar fördelade på 4 sovrum. I boendet finns även ett stort kök samt ett allrum med braskamin.


Allrum
Det öppna vardagsrummet inbjuder till sköna kvällar efter hårda skiddagar. Här finns soffa, braskamin och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det stora köket har många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare och brödrost.

Diskmaskin finns.

Sovrum Boendet har åtta bäddar fördelat på fyra sovrum. På nedervåningen ligger två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Det tredje och fjärde sovrummet ligger på loftet och har dubbelsäng respektive två enkelsängar.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en bastu.

Övrigt
Boendet har altan. Torkskåp, tvättmaskin och torktumlare finns i boendet. Motorvärmare, pjäxtork. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet. Stugan är ej lämplig för pälsdjursallergiker eftersom ägaren har hund.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på Illern