Illern 53

Information

Boende: Illern 53
Boende med öppen modern planlösning och härliga ytor att umgås på. Stugan är på 125 kvm med 10+2 bäddar fördelade på 4 sovrum. I boendet finns även ett stort kök samt ett allrum med braskamin och soffa.

Allrum
Det öppna vardagsrummet inbjuder till sköna kvällar efter hårda skiddagar. Här finns soffa, braskamin och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det stora köket har många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare, våffeljärn, smörgåsgrill och brödrost.

Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har tio fasta bäddar fördelat på fyra sovrum. På nedervåningen ligger tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med våningsängar. Det fjärde sovrummet ligger på loftet och har fyra enkelsängar. Det finns även en bäddsoffa på loftet.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en bastu.

Övrigt
Boendet har altan. Torkskåp, tvättmaskin och torktumare finns i boendet. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet. Pjäxtork.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på IllernBild på Illern