Ljungvägen 14A

Information

Boende: Ljungvägen 14A
Boende med öppen planlösning, perfekt för mysiga vinterkvällar tillsammans. Stugan är helrenoverad 2014 och den är på 140 kvm med 12 bäddar fördelade på 5 sovrum. I boendet finns även ett stort kök samt ett allrum med braskamin och soffa.

Allrum
Det öppna vardagsrummet inbjuder till sköna kvällar efter hårda skiddagar. Här finns soffa, braskamin och TV (med markbundna kanaler).

Kök
Det stora köket har många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns tre sovrum: ett sovrum med dubbelsäng, ett rum med två våningssängar och ett rum med en våningssäng. På loftet finns två sovrum: ett med en dubbelsäng och i det andra finns en våningssäng.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch. Det finns även en separat avdelning med dusch, Wc, bastu och omklädning.

Övrigt
Boendet har golvvärme på bottenplan. Torkskåp finns i boendet. Skidförråd finns i anslutning till boendet.
Här bor ni ca 400 meter från skidområdet och restaurangen.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på Ljungvägen