Ljungvägen 2

Information

Boende: Ljungvägen 2
Boende med öppen modern planlösning, perfekt för mysiga vinterkvällar tillsammans. Stugan är byggd 2014 och den är på 103 kvm med 8 bäddar fördelade på 4 sovrum. I boendet finns även ett stort kök samt ett allrum med braskamin och soffa.

Allrum
Det öppna vardagsrummet inbjuder till sköna kvällar efter hårda skiddagar. Här finns soffa, braskamin och TV (parabol med Viasat).

Kök
Det stora köket har många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
På bottenvåningen finns två sovrum: ett sovrum med dubbelsäng och det andra har en våningsäng. På loftet finns två sovrum med en dubbelsäng i varje.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en bastu.

Övrigt
Boendet har golvvärme på bottenplan. Torkskåp och tvättmaskin finns i boendet. Skidförråd finns i anslutning till boendet.
Extrautrustad med eluttag för motorvärmare. Här bor ni endast 300 meter från skidområdet och restaurangen. Pulkabacken har ni på andra sidan vägen.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på LjungvägenBild på Ljungvägen