Lohyllan 11

Information

Boende: Lohyllan 11
Öppna ljusa hus med stor känsla för inredning och design. Det väl tilltagna allrummet bjuder in till mysiga kvällar framför braskaminen. Parhus på 90 kvm med 8 bäddar fördelade på 4 sovrum. I boendet finns även kök samt bastu och 2 WC/dusch.

Allrum
Det öppna vardagsrummet inbjuder till mysiga stunder tillsammans. Här finns soffa, braskamin och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det stora köket har många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har åtta bäddar fördelat på fyra sovrum. På bottenvåning finns två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. På loftet finns två rum med 2 enkelsängar i varje rum.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en bastu.

Övrigt
Boendet har altan.Torkskåp, tvättmaskin och torktumlare finns i boendet. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet. Pjäxtork finns. OBS! Ej lämplig för allergiker, ägare har hund (dock "allergivänlig")
Fritt WiFi (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.)
Nya bilder kommer under hösten 2019.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på Lohyllan