Lohyllan 38

Information

Boende: Lohyllan 38
Öppna ljusa hus med stor känsla för inredning och design. Stort allrum för umgänge och mysiga kvällar framför braskaminen eller sköna bastubad. Stuga på 109 kvm med 8+2 bäddar fördelade på 4 sovrum. I boendet finns även kök samt 2 WC/dusch.

Allrum
Det öppna vardagsrummet inbjuder till mysiga stunder tillsammans. Här finns soffa, braskamin och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Det stora köket har många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har nio bäddar fördelat på fyra sovrum. På nedervåningen ligger tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med familjesäng. På loftet finns ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng (120 cm bred).

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en bastu.

Övrigt
Boendet har altan. Torkskåp, torktumlare och tvättmaskin finns i boendet. Pjäxtork. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet. Fritt WiFi (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.)


Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på Lohyllan