Lohyllan 47

Information

Boende: Lohyllan 47
Öppna ljusa hus med stor känsla för inredning och design. Två rejäla allrum för umgänge och mysiga kvällar framför braskaminen eller sköna bastubad. Stuga på 140 kvm med 10 bäddar fördelade på 4 sovrum. I boendet finns även kök samt 2 WC/dusch.

Allrum
Vardagsrummet inbjuder till mysiga stunder tillsammans. Här finns en vinkelsoffa, braskamin och TV. Allrummet på övervåningen har en stor vinkelsoffa och 55" TV.

Kök
Det stora köket har ett rymligt köksbord och det finns många bekvämligheter såsom mikrovågsugn, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare och brödrost.
Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har tio bäddar fördelat på fyra sovrum. På nedervåningen ligger tre sovrum, ett med dubbelsäng och två rum med våningssängar (där underslafen är 140 cm bred). Det fjärde sovrummet ligger på loftet och har fyra enkelsängar.

Badrum
Boendet har två badrum med WC och dusch samt en bastu.

Övrigt
Boendet har en stor altan. Torkskåp, tvättmaskin och pjäxtork finns i boendet. Låsbart skidförråd finns i anslutning till boendet. Fritt internet.
Boendet är inte lämpligt för pälsdjursallergiker eftersom stugägaren har hund.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på LohyllanBild på Lohyllan