Mården 52

Information

Boende: Mården 52
Mysiga timrade stuglägenheter med fyra lägenheter i varje hus. Boendet är på 65 kvm och har 8 bäddar fördelat på två sovrum och ett sovloft. I kök/allrum finns matplats, soffa, soffbord samt TV. Badrummet har WC, dusch och bastu.

Allrum
I allrummet finns soffa, soffbord samt TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv. Apple-tv finns.

Kök
Kök med kyl/frys, spis/ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns två sovrum på nedre plan, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. På sovloftet finns en våningssäng och en dubbelsäng (160 cm).

Badrum
Badrum med WC, dusch och bastu.

Övrigt
Altan norr. Torkskåp finns. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Fritt wifi (4G med obegränsad surf).Torkskåp finns. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Eluttag för motorvärmare. Fritt WiFi (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.) Eluttag för motorvärmare. Stugan renoveras under hösten och nya bilder kommer i slutet av december 2018.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på Mården