Mården 64

Information

Boende: Mården 64
Mysiga timrade stuglägenheter med fyra lägenheter i varje hus. Boendet är på 65 kvm och har 6+2 bäddar fördelat på två sovrum och ett sovloft. I kök/allrum finns matplats, soffa, soffbord och TV. Badrummet har WC, dusch och bastu.

Allrum
I allrummet finns soffa, soffbord samt TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Kök med kyl/frys, spis/ugn, diskmaskin, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns två sovrum på nedre plan, ett med två enkelsängar och ett med våningssäng. På sovloftet finns en bäddsoffa med två extra-bäddar samt en dubbelsäng i ett separat sovrum.

Badrum
Badrum med WC, dusch och bastu.

Övrigt
Altan norr. Torkskåp och pjäxtork finns. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Eluttag för motorvärmare.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det TILLÅTET att ha husdjur.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på Mården