Mården 87

Information

Boende: Mården 87
Mysiga timrade stuglägenheter med fyra lägenheter i varje hus. Boendet är på 65 kvm och har 10 bäddar fördelat på två sovrum på nedre plan samt ett sovloft och ett sovrum på loftet. I kök/allrum finns matplats, soffgrupp, soffbord samt TV. Badrummet har WC, dusch och bastu. Dessa stugor är omsorgsfullt renoverade och har alla diskmaskin.

Allrum
I allrummet finns soffa, soffbord samt TV. Här finns också en vägghängd kamin (eldas med spisbränsle). Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Fräscht och nyrenoverat kök med kyl/frys, spis/ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns två sovrum på nedre plan; ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. På loftet finns ett sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng.
Badrum
Nyrenoverat badrum (år 2013) med WC, dusch och bastu.

Övrigt
Altan söder. Torkskåp finns. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Eluttag för motorvärmare.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på Mården