Mården 91

Information

Boende: Mården 91
Mysiga timrade stuglägenheter med fyra lägenheter i varje hus. Boendet är på 65 kvm och har 8 bäddar fördelat på två sovrum på nedre plan samt ett sovrum och ett öppet sovrum på loftet. I kök/allrum finns matplats, soffa, soffbord samt TV. Badrummet har WC, dusch och bastu. Dessa stugor är omsorgsfullt renoverade och har alla diskmaskin.

Allrum
I allrummet finns soffa, soffbord samt TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Kök med kyl/frys, spis/ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare. Nespresso kaffemaskin och mjölkskummare finns (ta med egna kapslar).
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns två sovrum på nedre plan; ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. På sovloftet finns ett sovrum med dubbelsäng samt två enkelsängar på öppet loft.
Badrum
Badrum med WC, dusch och bastu. Separat WC på loftet. Våtutrymmena är totalrenoverade under 2017.

Övrigt
Altan söder. Torkskåp finns. Skidförråd finns i anslutning till stugan. Eluttag för motorvärmare. Fritt WiFi (Branäs har dock ej möjlighet att ge support gällande uppkopplingen.)

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på MårdenBild på Mården