Mattestorp 2A

Information

Boende: Mattestorp 2A
Mycket välbyggda parhus på 123 kvm och 12 bäddar, med en magisk utsikt över Klarälven. Stugorna är charmigt och smakfullt inredda och har härliga ytor i två plan med allrum uppe och nere, samt bastu. Bäddarna är fördelade på fyra sovrum, varav ett utan dörr.

Allrum
I vardagsrummet finns braskamin, soffgrupp och TV. Det finns allrum både uppe och nere. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett öppet och modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost
Diskmaskin finns.

Sovrum
Detta boende har fyra sovrum. Två av rummen har dubbelsäng och två våningssäng. Ett sovrum har ingen dörr. Tre av rummen är på bottenplan, det fjärde på entréplan.

Badrum
I boendet finns två WC samt två duschar, en på vardera plan. I ett av badrummen finns även bastu.

Övrigt
Boendet har en altan/balkong. Torkrum och pjäxtork finns. Även låsbart skidförråd. Grind finns som man kan sätta framför trappen.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det TILLÅTET att ha husdjur.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp Village