Mattestorp 5A

Information

Boende: Mattestorp 5A
Mycket välbyggda parhus på 123 kvm och 12 bäddar, med en magisk utsikt över Klarälven. Stugorna är charmigt och smakfullt inredda och har härliga ytor i två plan med allrum uppe och nere, samt bastu. Bäddarna är fördelade på fyra sovrum, varav ett utan dörr.

Allrum
I vardagsrummet finns braskamin, soffgrupp och TV. Det finns allrum både uppe och nere. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett öppet och modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost
Diskmaskin finns.

Sovrum
På entréplan finns ett sovrum med en dubbelsäng. På bottenplan finns ett sovrum med två våningssängar, ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum (utan dörr) med två våningssängar.

Badrum
I boendet finns två WC samt två duschar, en på vardera plan. I ett av badrummen finns även bastu.

Övrigt
Boendet har en altan/balkong. Torkrum och pjäxtork finns. Även låsbart skidförråd. Det finns grind att sätta framför trappan.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp Village