Mattestorp Apartment 10A

Information

Placering: Markplan
Boende: Mattestorp Apartment 10A
Mattestorp Apartment består av tvåvåningshus med 4 lägenheter i varje hus. Boendet har ett toppenläge alldeles intill expressliften Medvinden och våffelstugan. Här bor du i välutrustade och välplanerade lägenheter där inredningen ger en varm fjällhuskänsla. Lägg in ved i den fina gjutjärnskaminen efter en dag utomhus och bara njut! Lägenheten har totalt 6+2 bäddar. Ett sovrum med dubbelsäng, ett med två platsbyggda våningssängar. I det öppna allrummet finns en bäddsoffa med en madrass på 140 cm. Modernt badrum med dusch och bastu. I hallen finns torkskåp och pjäxvärmare.


Allrum
I vardagsrummet finns braskamin, soffgrupp och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett öppet och modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.

Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har 6+2 bäddar fördelat på två sovrum. Ett rum har dubbelsäng och det andra har två våningssängar. Två extrabäddar i bäddsoffa i allrummet.

Badrum
I boendet finns WC, dusch och bastu.

Övrigt
Boendet har en altan eller balkong. Torkskåp och låsbart skidförråd. Pjäxtork.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det TILLÅTET att ha husdjur.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp Village