Mattestorp Longhouse

Information

Mattestorp Longhouse. Nybyggda lägenheter med härligt läge alldeles intill expressliften Medvinden och våffelstugan. Här bor du i moderna lägenheter där inredningen ger en varm fjällhuskänsla. Lägenheten har totalt 6+2 bäddar. Ett sovrum med dubbelsäng, ett med två våningssängar. I det öppna allrummet finns soffgrupp och TV. Badrum med dusch/ångbastu för en person. Hiss och garage.

Allrum
I vardagsrummet finns TV samt bäddsoffa (140 cm). Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Öppet kök med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.

Diskmaskin finns.

Sovrum
Boendet har 6+2 bäddar fördelat på två sovrum. Ett rum har dubbelsäng och det andra har två våningssängar. Två extrabäddar i bäddsoffa i allrummet (140 cm).

Badrum
Badrum med WC och ångdusch.

Övrigt
Boendet har en gemensam altan. Torkskåp. Gemensamt uppvärmt skidförråd med pjäxtork. Garageplats ingår (max-höjd 2,05 m). Ta bekvämt hissen direkt från garaget upp till lägenheterna och skidförrådet.

Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp VillageBild på Mattestorp Village