Mountain Lodge

Information

Denna lägenhet på Mountain Lodge har en underbar terrass eller balkong med härlig utsikt. I lägenheten finns dessutom ett allrum med ett mini-kök, 2 sovrum och ett badrum.

Allrum Allrummet har en sittgrupp med soffa och fåtöljer där sällskapet kan inta både måltider och mysa framför tv:n. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök Miniköket är fullt utrustat för att du ska kunna laga både frukost, lunch och middag, om du väljer att inte äta på restaurangen. I köket finns kylskåp, spisplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.

Sovrum I lägenheten finns två sovrum med en dubbelsäng i vartdera rum.

Badrum Badrummet är helkaklat och där finns WC och dusch.

Övrigt Bokar du en lägenhet på Mountain Lodge ingår alltid slutstäd och sänglinne till alla i sällskapet. Alla lägenheter har dessutom ett låsbart skidutrymme med utgång mot backen. Känner du att musklerna har fått jobba i skidbacken kan du besöka vår relaxavdelning med bastu. Fritt att nyttja för gäster på Mountain Lodge. Torkskåp finns i lägenheten. Begränsat antal laddstolpar för elbil finns att tillgå vid Lodgen.Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain Lodge