Mountain Lodge

Information

Denna lägenhet på Mountain Lodge har en underbar terrass eller balkong med härlig utsikt. I lägenheten finns dessutom ett allrum med ett mini-kök, 3 sovrum och ett badrum.
Väljer ni ett rum med sen utcheck kan ta sovmorgon och checka ut kl 12:00. Incheckning sker från kl 17:00 på ankomstdagen.


Allrum Allrummet har en sittgrupp med soffa och fåtöljer där sällskapet kan inta både måltider och mysa framför tv:n. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök Miniköket är fullt utrustat för att du ska kunna laga både frukost, lunch och middag, om du väljer att inte äta på restaurangen. I köket finns kylskåp, spisplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.

Sovrum I lägenheten finns tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med våningssängar.

Badrum Badrummet är helkaklat och där finns WC och dusch.

Övrigt Bokar du en lägenhet på Mountain Lodge ingår alltid slutstäd och sänglinne till alla i sällskapet. Alla lägenheter har dessutom ett låsbart skidutrymme med utgång mot backen. Känner du att musklerna har fått jobba i skidbacken kan du besöka vår relaxavdelning med bastu. Fritt att nyttja för gäster på Mountain Lodge. Torkskåp finns i lägenheten. Begränsat antal laddstolpar för elbil finns att tillgå vid Lodgen.Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain LodgeBild på Mountain Lodge