Orren 109B - Anfield (Tiur)

Information

Boende: Orren 109 B, Tiur.
Mysigt och rymligt fristående timmerhus på 133 kvm. Golvvärme i hela nedervåningen. Stugan är smakfullt inredd och har kök och två allrum, samt bastu. 10 bäddar fördelade på 4 sovrum.

Allrum
I allrummet på bottenvåningen finns soffor, soffbord, TV och braskamin. På övre plan finns ett allrum med soffa, soffbord och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv.

Kök
Ett modernt kök, med bl.a. kyl och frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare.
Diskmaskin finns.

Sovrum
I boendet finns fyra sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng finns på bottenvåningen. På övervåningen finns ett sovrum med en dubbelsäng och två sovrum med en familjesäng (med plats för tre personer) i varje rum.
Badrum
Ett badrum på nedervåningen med WC, dusch och bastu. På övervåningen finns en separat WC.
Övrigt
Altan/balkong finns. Skidförråd, tvättmaskin och torkskåp finns i anslutning till stugan. Golvvärme finns i hall och badrum. Stugan byggs under 2016 och bilder publiceras i slutet av december.
Boendet är ej lämpligt för allergiker eftersom stugägaren har hund.
Som standard hos oss finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt.

Varken slutstädning eller sänglinne ingår i priset, men kan köpas till.
I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad.
Alla boenden i Branäs är helt rökfria.


Fakta

Länkar

Bilder

Bild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på OrrenBild på Orren